Azil Čakovec obilježio dinamičnu godinu predstavljanjem kalendara Prijatelj

Tomislav Valent

KRAJ izuzetno dinamične godine obilježilo je Sklonište za životinje Prijatelji iz Čakovca u četvrtak u Zagrebu predstavljanjem kalendara za sljedeću godinu. Tamo je za sve okupljene priređen domjenak s fotografiranjem, u režiji Viktora Drage i Tomislava Valenta.

Svi gosti, suradnici i posjetitelji domjenka postali su modeli te im je tako tim Prijatelja izrazio svoju zahvalnost na pomoći u projektu udomljavanja i obnove skloništa. Čarolija je više nego dojmljiva, set po uzoru na filmske, a blagdanski ugođaj, još i ljepši u društvu, naravno, pasa štićenika skloništa.

U danima koji slijede, briga o psima, štićenicima skloništa, neće biti manja, pa se Aleksandra Hampamer neće moći odmoriti od svojih svakodnevnih obaveza. Svima koji žele posjetiti sklonište te volontirati u aktivnostima vezanima za brigu o psima unaprijed zahvaljujemo.

Greta Gardner, profesorica povijesti i model, također Čakovčanka, svjesna problema skloništa također se uključila u rad na promociji projekta.  

Ovo druženje s dobrim povodom svojim je dolaskom počastila i poznata glumica Bojana Gregorić Vejzović, koja cijeni i prati rad svih volontera, njihove napore, te podržava udomljavanje pasa, na koje se odlučila i sama sa svojom obitelji.

Svatko od nas odvajanjem trenutka svog vremena, pažnje i energije,može doprinijeti čaroliji i učiniti svijet boljim mjestom, na svim razinama. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više