Belgijski ovčar slomio nokat pa užicao dan za tješenje i maženje u krevetu

Screenshot: TikTok

BELGIJSKI ovčar koji je slomio nokat pokazuje da, iako je velik i hrabar, ponekad i njemu treba puno maženja, čak i nakon ne tako strašne ozljede.

Hilo je ozlijedio svoj nokat i vlasnica je odmah s njim odjurila kod veterinara. Zaključeno je da je riječ o situaciji koja ne zahtijeva hitnu reakciju, ali Hilo se ponašao kao da je pitanje života i smrti. Čitav dan je proveo u krevetu, gdje je bezvoljno ležao na svojoj vlasnici i oporavljao se od "šokantne" ozljede.

@hilonkuna one of my biggest takeaways and something i am doing differently after kuna - i will NEVER wait to go to a vet. literally i wont wait ten minutes. we saw his broken nail and five minutes later we were in the car. hes totally fine. #fyp #belgianmalinois #malsoftiktok #maligator ♬ original sound - cammi mcdermott 🌈

Belgijski ovčari vrlo su inteligentna pasmina, poznata po odanosti i zaštitničkoj prirodi. Ali, sudeći po ovom videu, zahtijevaju pažnju i nježnost.

"I moj belgijski ovčar je ovako dramatičan", "Da, i moja je jako željna pažnje i voli se maziti", "Moj pas je neki dan udario glavom u stol i do sutradan smo ga morali tješiti", neki su od komentara.

Pročitajte više