TikTokerica podijelila savjete za božićno drvce za one koji imaju pse: "Bez šljokica"

Screenshot: TikTok

TIKTOKERICA pod korisničkim imenom Melissa, koja često na ovoj platformi i dijeli slatke snimke svoja dva mala psića i zanimljivosti vezane za ljubimce, objavila je novi videozapis s korisnim savjetima kako okititi božićno drvce ukrasima koji neće biti opasni za četveronožne prijatelje.

@prouddogmomblog Some tips to help dog-proof your Christmas tree 🎄 #dogchristmas #christmaswithdogs #christmastreedecorating ♬ Christmas song "Let's decorate" - 3KTrack

Prvi savjet koji je navela u videu bio je da pri kupnji kuglica i ukrasa pripazite da su nelomljivi, pa, ako i padnu, neće napraviti veliku štetu ni ozlijediti ljubimca. "Ako već imate staklene kuglice ili lomljive ukrase, probajte ih postaviti visoko na drvce", preporučila je.

Izbjegavanje slatkiša, šljokica i poklona pod drvcem

Tiktokerica je ispričala kako ona izbjegava ukrase od slatkiša jer bi ih psi mogli pojesti i dobiti probavne smetnje. "Posebno izbjegavam i sve što ima šljokice jer one mogu izazvati začepljenje crijeva kod psa ako ih proguta", navela je Melissa.

Na kraju videozapisa otkrila je i kako poklone za Božić nikad ne postavlja ispod drvca prije božićnog jutra. "Znam da bi ih moji psi odmah počeli istraživati i vjerojatno bi ih uništili prije Božića", objasnila je.

Pročitajte više