Blogerice osudili zbog užasnog ponašanja prema ljubimcima, evo što su napravile

Screenshot: YouTube

DVIJE blogerice dobile su gomilu negativnih komentara koje su itekako zaslužile. Maltretirati i zlostavljati vlastite ljubimce, takav sadržaj snimati pa stavljati na društvene mreže ponašanje je koje zaslužuje svaku osudu. Natalia "Alinity" Mogollon i Brooke Houts napravile su upravo to i svojim ponašanjem uzdrmale su javnost.

Alinity je nedavno dobila strašne osude korisnika interneta nakon što je bacila mačku sa stola usred igranja igrice. Sada su je osudili jer je tjerala mačku da pije votku tako što ju je ispustila iz svojih usta u njezina. Brooke Houts osudili su nakon što je u javnost pustila video u kojem je pljuvala i udarala svog psa Sphinxa. Video je uklonjen s interneta nakon peticije koju je potpisalo više od 50.000 ljudi.

Nakon svega nisu objasnile zašto to čine. Čemu udomljavanje ljubimaca ako ih zlostavljaš? Mnogi kažu kako je u pitanju slava na internetu te tvrde da su osobe poput njih spremne učiniti sve kako bi postale viralne. Niti jedna životinja ne bi trebala trpjeti takvo ponašanje. Žalosno je što neki vlasnici iskorištavaju ljubav i povjerenje svojih ljubimaca radi pet minuta slave. 

Pročitajte više