Čeka nas napeto finale: Giboni Kent i Fiona predviđali pobjednika sutrašnje utakmice

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL

NOVA utakmica, novo predviđanje gibona u zagrebačkom ZOO-u. Nakon što su ovoga tjedna pogodili da će hrvatska reprezentacija pobijediti nizozemsku u polufinalu Lige nacija, na red je došla i finalna utakmica.

Sutra u 15 sati Nizozemska igra s Italijom za treće mjesto, dok se Hrvatska bori sa Španjolskom za zlatnu medalju. Gibon Kent i njegova kći Fiona birali su tko će sutra pobijediti u finalu i osvojiti Ligu nacija.

 

Kent je prognozirao da pobjeda ide Španjolskoj, a njegova kći odabrala je Hrvatsku. Ako je suditi po njihovim prognozama, čeka nas napeta i neizvjesna utakmica. 

Iz ZOO-a kažu da Fiona preuzima palicu prognozera pobjednika utakmica u kojima nastupa reprezentacija Hrvatske jer na svakom predviđanju prva dojuri do kutija s obilježjima reprezentacija i pokazuje veliko zanimanje za njih. Njezine se prognoze pokazuju točnima, a njezin tata Kent sve je skloniji pogreškama.

"Pobjednički pehar sigurno ide u ruke Vatrenih! Mlade gibonice Fiona i Salvadora, rođene u Zagrebu, sjurile su se do kutije Hrvatske i počele jesti iz nje, a Kent se sporo došetao i nezainteresirano gricnuo nešto iz kutije Španjolske. Zato vjerujemo Fioni! S nestrpljenjem iščekujemo novi bravurozan nastup hrvatskih reprezentativaca i pripremamo se za slavljenje njihove velike pobjede", kazao je Damir Skok, ravnatelj Zoološkog vrta Grada Zagreba.

Pročitajte više