Čovjek pomogao lisici u nevolji, ona mu zahvalila na najslađi način

Screenshot: YouTube

ŽIVOTINJE često nastradaju zbog ljudskog nemara. Ostavljanje otpada u prirodi samo je jedan od načina na koji možete nauditi životinji. U potrazi za obrokom, mnoge će lutalice zavući njušku u vrećice čipsa, razne teglice i konzerve u kojima nanjuše ostatke hrane.

Jadne životinje tako mogu danima tražiti pomoć te uzaludno pokušavati skinuti taj teret s glave. Neke, nažalost, ne uspiju te se naposljetku uguše. Muškarac koji je spasio životinjicu iz videa najprije je čuo zapomaganje koje ga je podsjetilo na dječji plač.

No kada je izašao u dvorište, shvatio je da se radi o životinji kojoj je trebala pomoć. Malena lisica pokušavala je otrgnuti konzervu s glave, no uzaludno. On joj je prišao te skinuo teret s kojim se mučila, a ono što je uslijedilo jako ga je iznenadilo.

Malena lisica nije pobjegla glavom bez obzira, ostala je i na presladak mu način zahvalila na spašavanju. Znala je da mu može vjerovati pa se ostala pomaziti i malo igrati sa svojim spasiteljem. Njihovo slatko druženje pogledajte u nastavku. 
 

Pročitajte više