KVIZ Razumijete li što ljubimci govore? Imamo za vas super natječaj i simpa nagrade

Foto: Shutterstock
Sadržaj nastao u suradnji s: Elanco

U SVIJETU u kojemu svaki pokret tijela nosi poruku, a svaki mjauk ili lavež može biti krivo protumačen, napravili smo kviz koji testira vaše znanje o mačkama i psima.

Je li grickanje predmeta kod štenaca samo nestašluk ili postoji dublji razlog iza te aktivnosti? Može li intenzivno treptanje mačaka nositi skrivenu poruku, a ne označavati samo običan umor? I što nam zapravo pas poručuje ako jede travu tijekom šetnje? Ova i mnoga druga ponašanja ljubimaca nose zanimljive informacije koje se mogu prepoznati, ali i razumjeti.

Otkrivajući poruke iza uobičajenih, ali često pogrešno interpretiranih ponašanja naših krznenih prijatelja, riješite kviz i saznajte koliko razumijete ljubimce.

Nakon što ste produbili svoje razumijevanje iskoristite priliku da istaknete njihove zapanjujuće talente.

Index u suradnji s Elancom predstavlja natječaj "Pokaži superzvijezdu svog doma!" u kojemu možete sudjelovati tako što pošaljete kratki videozapis uz opis jedinstvenih talenata vaših ljubimaca.

Ispunite prijavnicu ispod kviza, prijavite svog ljubimca i osvojite jedan od 10 AdTab poklon paketa, odajući priznanje talentu koji vaš ljubimac posjeduje.

Prijavi se na natječaj i osvoji poklon paket!

Svaki dan, psi i mačke nas iznenađuju neiscrpnim repertoarom šarmantnih trikova i urnebesnih navika. Ne propustite priliku podijeliti te momente u našem natječaju i pokazati kako vaš ljubimac na jedinstven način obogaćuje vaš život svojim talentima. Pošaljite videozapis koji demonstrira talent vašeg ljubimca. Videozapis treba biti u trajanju do 60 sekundi i veličine do 25 MB. 
 
Prijavi se na natječaj!
Tablete AdTab koje je na tržište lansirao Elanco predstavljaju revoluciju u zaštiti ljubimaca od buha i krpelja. Dostupne su bez recepta, ove ukusne tablete za žvakanje pružaju jednostavnu, ali djelotvornu zaštitu protiv nametnika koja traje mjesec dana od unosa u organizam. Bilo da ste vlasnik psa ili mačke, AdTab omogućava ljubimcima da ostanu sretni i zdravi, bez opasnosti od parazita koji mogu narušiti njihovu dobrobit.

S tabletama AdTab, zaštita od buha i krpelja postaje jednostavnija te omogućava vlasnicima i ljubimcima da uživaju u bezbrižnim trenucima. Uključite se u kreativni natječaj, podijelite posebni talent svojeg ljubimca i pružite mu najbolju zaštitu koju zaslužuje.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da proslavite zanimljiv svijet vaših ljubimaca i osigurate im zaštitu koja će im omogućiti da nastave skakutati, maštati i biti superzvijezde vašeg doma. Prijavite se sada!

Za one koji žele produbiti svoje znanje i osigurati još bolju zaštitu svojih četveronožnih članova obitelji, Index i Elanco predstavljaju Zdravu šapu, specijal koji se posvećuje ljubimcima i njihovim vlasnicima. Na specijalu možete pronaći zanimljive informacije i savjeta o zaštiti od skrivenih nametnika, kao što su buhe i krpelji, te druge korisne sadržaje koji će pomoći da ljubimci ostanu zdravi i sretni.

Prije primjene pažljivo pročitajte uputu o VMP! O rizicima i nuspojavama posavjetujete se s veterinarom.

Sponzorirani sadržaj donose Index i Elanco u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Pročitajte više