Cro Cop otkrio da je pas kojem je tražio dom zbrinut, novi vlasnik mu dao posebno ime

Foto: Facebook

MIRKO CRO COP FILIPOVIĆ jučer je na svom Facebook profilu objavio fotografiju na kojoj je pozirao s ljubimcem za kojeg je tražio dom, a danas je svoje pratitelje obavijestio da je psić udomljen.

"Evo da javim da je pesek udomljen! Novi vlasnik je dječak sa slike i njegova obitelj! Želim im puno lijepih zajedničkih trenutaka. Zahvaljujem se svim dragim ljudima koji su poželjeli udomiti našeg Mirka (tako će se zvati od danas po dječakovoj želji)", započeo je.

"Mirko je otišao u odlične ruke i brzo će zaboraviti sve loše što je prošao. Želju da udome peseka izrazilo je više od 50 ljudi i ukoliko još uvijek želite pružiti dom jednom dragom pametnom i vjernom prijatelju koji vas nikada neće prodati, iznevjeriti i napustiti i koji će dok mu srce kuca živjeti za vas, javite se u jedan od azila za napuštene životinje, kojih na žalost ima jako puno i tamo vas čeka vaš najbolji prijatelj kojeg možete imati u životu", zaključio je.

Podsjetimo, Filipović je jučer objasnio kako je naišao na psića.

"Našao sam ga ljetos napuštenog nadomak šume u mojoj Privlaci, tjeran od svih. Dovezao sam ga u Zagreb u hotel za pse kojeg vodi moj prijatelj Robert Kranjčec. Psić je star godinu dana, prošao je obuku sa Robijem i sada je spreman za svoj novi dom", napisao je.

Pročitajte više