Dala izazov ljubimcima: Hoće li mačka ili pas ukrasti poslasticu dok vlasnica spava?

Screenshot: TikTok

Vlasnica mačka Nimbusa i kujice Lune odlučila je napraviti jedan izazov za svoje ljubimce. Pretvarala se da je zaspala s grickalicom u ruci da vidi kako će njezini ljubimci reagirati.

Mačak je došao do nje i mazio se o ruku, potom skočio na kutnu garnituru i buljio u grickalicu. Sve je bilo popraćeno mjaukanjem. Zatim je odlučio srušiti mobitel kako bi se vlasnica probudila i dala mu poslasticu.

Luna se nije premišljala

Kujica je imala drugačiji pristup - odmah je došla i pojela grickalicu iz ruke vlasnice. Zatim je tražila ima li još grickalica i polizala je pod. Vlasnica joj je dala drugu šansu, no ona je opet isto postupila. Naposljetku, nagradila je mačka što je bio strpljiv. 

@nimbus_siberian Nimbus must’ve stolen Luna’s brain cells for this challenge #catsoftiktok #fyp #foryou #siberiancat #viral #cat #englishbulldog ♬ Mission Impossible (Main Theme) - TV Series Music

"Nimbus je sigurno ukrao Lunine moždane stanice za ovaj izazov", napisala je vlasnica u opisu videa. Ljudi su iznenađeni videom.

"Kako je mačak tako pristojan", "Moj mačak bi odmah ukrao poslasticu", "Moja mačka bi pojela i grickalicu i ruku", neki su od komentara.

Pročitajte više