"Dani idu, a Miguel stoji na istom mjestu": Ovaj mačak u azilu već mjesecima čeka dom

Foto: Facebook

U AZILU Dumovec, osim pasa koji strpljivo čekaju svoje nove vlasnike, ima i mačaka kojima je potreban topli tom. Miguel je jedan od njih.

Ovaj bijeli mačak sa šarama po glavi i repu prava je mala maza.

"Dani idu, a Miguel stoji na istom mjestu. Drži se omiljene pozicije u našoj upravnoj zgradi. Dok on strpljivo čeka svojeg čovjeka, mi postajemo sve nestrpljiviji. Naime, Miguel je predivan mačak! Dobar je i uvijek spreman za maženje", napominju na Facebook stranici azila.

Dani idu, a Miguel stoji na istom mjestu. Drži se omiljene pozicije u našoj upravnoj zgradi. Dok on strpljivo čeka svojeg čovjeka, mi postajemo sve nestrpljiviji. Naime, Miguel je predivan mačak! Dobar je i uvijek spreman za maženje. Budući da je alergičan na hranu, u novom će domu trebati jesti posebnu vrstu medicinske hrane. Može li mu tko od vas to pružiti?

Objavljuje Azil Dumovec u Petak, 28. siječnja 2022.

Kažu i da Miguel ne može jesti uobičajenu hranu za mačke.

"Budući da je alergičan na hranu, u novom će domu trebati jesti posebnu vrstu medicinske hrane. Može li mu tko od vas to pružiti?" stoji u objavi.

Slatkiš Miguel već mjesecima u azilu čeka svoj novi dom. Prvu objavu o njemu azil je podijelio još u listopadu i tada su napomenuli da je kod njih već četiri mjeseca.

"Trogodišnji mačak Miguel kod nas je četiri mjeseca i boravak u skloništu mu teško pada. Vjerujemo kako bi procvjetao u domu gdje bi imao svoje ljude", napisali su tada.

Trogodišnji mačak Miguel kod nas je četiri mjeseca i boravak u skloništu mu teško pada. Vjerujemo kako bi procvjetao u...

Objavljuje Azil DumovecUtorak, 12. listopada 2021.

Pročitajte više