Dečko tjera djevojku da napusti svog psića jer je "alergičan". Priča je viralna

Foto: Shutterstock

Žena kaže da ne želi napustiti svog psa unatoč tome što njezin dečko tvrdi da ima alergije zbog ljubimca. U viralnoj objavi na Redditu 21-godišnjakinja je napisala da je u neugodnoj situaciji zbog dečka (21) i šteneta koje je nedavno udomila jer je živjela sama i htjela je društvo.

Međutim, kaže da je njezinom dečku počeo smetati pas posljednja dva mjeseca zbog čega se stalno svađaju. On tvrdi da je štene iritantno i ne zna se ponašati. "Objasnila sam mu da ima samo tri mjeseca, a već zna vani obavljati nuždu i izvoditi trikove", napisala je.

Dečko, koji živi s roditeljima, pitao ju je tijekom jedne od njihovih svađa bi li se hipotetski odrekla psića da je on alergičan na njega. Budući da tada nije pokazivao simptome alergije, djevojka je rekla da bi. Odmah sutra dečko se požalio da ima osip zbog psa.

Ljudi komentiraju: Dečko ti je manipulator

"Ne znam trebam li mu vjerovati", napisala je. "Pogotovo zato što nije bio kod nas dva dana. Rekla sam da ću kupiti pročišćivač zraka, deterdžent i prati posteljinu svaki put prije nego on dođe. Ali kaže da ništa od toga neće pomoći."

Korisnici Reddita preplavili su njezin odjeljak s komentarima u znak podrške, a mnogi su zaključili da je dečko manipulator. "Zadrži štene i ostavi dečka", "Samo te manipulira jer on ne želi psa", "Laže da ima alergije", pišu joj. Ona se kasnije javila i složila s njima.

Pročitajte više