Deda Riki je spašen iz šinteraja gdje ne bi preživio, sada traži dom

Volonteri

RIKI je mali, sitan pas od svega 8 kilograma. Sa svojih 8-9 godina bio je ostavljen na ulici. Morao se snalaziti za hranu i sklonište. Završio je u šinteraju, gdje ovako sitan i malen ne bi imao šansu za opstanak.  

Iako smo ga nazvali djed, to je više iz milja, jer male pasmine mogu poživjeti i do 18 godina, tako da je zapravo Riki u najboljim godinama.

Trenutno se nalazi na sigurnom i toplom, jako je nježan i jednostavan pas. Dovoljne su mu dvije kraće šetnje, nakon kojih se s veseljem vraća kući mašući repom jer zna da nakon šetnje ide maženje i zna da se vraća u svoj novi krevetić.

U kući je miran: ili leži u svom krevetići, ili se mazi, a kada gure glavu u krilo, tim očima nitko ne može odoljeti. Riki samo treba ljubav i pažnju, a zauzvrat daje čitavog sebe. Jede jako malo, ali često. Tri puta na dan po šakicu hrane i voli sve jesti, no ipak mu je mokra hrana draža.

On je pas za poželjeti. Naučen na red u kući i stanu, miran, jednostavan, voli druge životinje. Sve što mu je potrebno su obitelj i dom.

Podijelite Rikijevu priču i pomozite mu da konačno bude sretan. Sve informacije o slatkoj njušci možete dobiti na kontakt broj 098316361 ili na Facebook profilu Irinea Habek

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više