DIRLJIVO Pogledajte reakciju majke čiji je sin prvi put upoznao iskrenog prijatelja

Foto: 4 Paws For Ability

OD KAD je 1998. osnovana do danas organizacija 4 Paws For Ability iz Xenia, grada u Ohiju svake godine obuči stotinjak terapeutskih pasa koji pomažu  djeci s posebnim potrebama.

Jedan od takvih pasa je i Tornado, najbolji i prvi iskreni prijatelj petogodišnjeg autističnog dječaka!

Fotografija je nastala na kraju dana, nakon njihovog prvog susreta i međusobnog upoznavanja, nakon što je majka shvatila da njezin sin prvi put ima prijatelja koji ga je prihvatio, bez obzira na njegove vrline i mane.

The struggles were worth it.

Thank you to the folks at 4 Paws For Ability for this beautiful story. Check out their Facebook page. They do amazing work for children and veterans.

Posted by Rosey News on 19. listopada 2016


"Uvijek ću stajati uz tog dječaka, ali zahvalna sam što će uz sebe imati Tornada jer znam da će  moj sin uz njega biti siguran!", između ostalog napisala je dječakova majka u dirljivom opisu fotografije.

Kako je u podužem Facebook postu objasnila dječakova majka  njezin sin cijeli život bori se s neznanjem, predrasudama i grubostima druge djece koja ga nisu htjela prihvatiti kao prijatelja.

Nakon bezbroj neprospavanih noći, koje je probdjela tješeći svog sina, tužnog što ne može pronaći iskrenog prijatelja  njezin sin konačno ga je pronašao - u terapijskom psu Tornadu.


Pročitajte više