Dječak i maleni klokan postali su najbolji prijatelji i pomogli jedno drugome

Screenshot: YouTube

HUDDY je dječak kojem se život potpuno promijenio zbog toga što su on i njegova obitelj udomili malenog klokana koji je ostao bez majke. Dječakova majka bavi se spašavanjem životinja već 20 godina. Njezina starija djeca pomagala su joj u poslu, no Huddy se uglavnom bojao životinja koje dospiju u njihov dom.

No maleni klokan Garry promijenio je to i još mnogo toga. Garry je ispao mami iz tobolca kada je prelazila cestu i udario ga je auto. Završio je u Huddyjevom domu, bio je sićušan, bez krzna, slab i bolestan. Huddy ga je neprestano pazio i mazio te se brinuo da nikada ne bude gladan.

Kada je Garry konačno stao na noge, prva stvar koju je napravio oduševila je sve ukućane. Odskakutao je do svog malenog prijatelja i tako je započela njihova priča. Od tog su dana postali nerazdvojni.

Huddy je uz pomoć malenog klokana prodisao, počeo se oslobađati i više pričati s ljudima od kojih se prije uglavnom sklanjao. Iako je Garry nakon osam mjeseci prebačen u rezervat u kojem ga uče na život u divljini, Huddy ga nikada neće zaboraviti.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više