Dojila je u zoološkom, a onda joj je prišla orangutanica i oduševila je

Screenshot: YouTube

DOJENJE u javnosti mnogima je tabu. I dok neke osobe dojenje u javnosti ne podržavaju te taj čin smatraju vulgarnim i ružnim, postoje i mnogi koji pokušavaju dokazati suprotno. Jedna od njih je i Gemma Copeland, koja je nedavno postala majka.

Gemma putuje od djetinjstva, a kada je na svijet došao njezin maleni dječak, odlučila je ne prekidati svoj način života te putovati i s bebom. Ona drugima pokazuje svijet kroz pomalo drugačije oči i uči ih drugačije i bitne stvari. Jedna od tih stvari je i dojenje u javnosti.

Gemma je nedavno s bebom i suprugom otputovala u Beč, a za vrijeme posjete bečkom zoo vrtu, odlučila je dojiti u javnosti. Ne znamo kakve su bile reakcije posjetitelja, no znamo nešto puno bolje. Dojenje je odobrila orangutanica.

Prišla je staklu, pogledala Gemmu u oči te prislonila ruku na staklo pokušavajući dotaknuti njezinog sina. Ta ju je scena dirnula pa je odlučila podijeliti fotografije i utiske na društvenim mrežama. Ovo je još jedan predivni dokaz da životinje imaju osjećaje i još jedan razlog zbog kojih ne bi trebale živjeti zatvorene iza rešetaka ili stakla. 

 

Pročitajte više