Dva pažljiva haskija brinu se da ova beba u miru pojede svoj obrok

Screenshot: Rumble

IAKO su u prošlosti bili korišteni isključivo za vuču, zbog ljepote, inteligencije te dobre i vesele naravi postali su jedni od omiljenijih kućnih ljubimaca. Već na prvi pogled odaju dojam inteligentne životinje koja razumije sve oko sebe.

Odlično se slažu s ljudima, a posebice vole malu djecu. U prisustvu djeteta vjerojatno će se truditi ugrijati ih, zabaviti ili zaštititi. Nisu agresivni i u pravilu dobro reagiraju na nepoznate ljude. Iako u igri vrlo energični i rijetko svjesni svoje veličine, kada su u pitanju djeca, priča je potpuno drugačija.

Ovaj divni video ide u prilog toj tvrdnji. Dva haskija odlučila su biti divne dadilje bebi koja uživa u hrani iz bočice. O samom videu ne moramo pisati puno, on govori sam za sebe i pravi je dokaz da će svaki haski u prisutnosti djeteta postati najbolji zabavljač i brižna dadilja. 

Source: Baby drinks bottle between two watchful huskies by THE_VILLAGE_OF_HUSKY

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više