Vlasnica pustila mačiće da spavaju u sobi s opasnim psom, evo što se zatim dogodilo

Screenshot: TikTok

AMERIČKI bully XL, imenom Gunner, osvojio je srca korisnika TikToka koji su pogledali najnoviji video njegove vlasnice.

Američki bullyji XL krajem prošle godine zabranjeni su na području Ujedinjenog Kraljevstva, ali neki vlasnici uspjeli su zadržati svoje ljubimce zahvaljujući certifikatima koje je podijelila lokalna vlast, piše Newsweek. Među njima je bila i Gunnerova vlasnica koja putem TikToka pokušava dokazati da američki bullyji mogu biti divni psi ako imaju dobre vlasnike.

Njezina mačka nedavno je dobila mačiće, a okotila ih je u sobi u kojoj inače spava Gunner. Prijatelji su upozorili vlasnicu da će njezina mačka biti pod stresom zbog psa, ali unatoč upozorenjima, odlučila je pustiti Gunnera da provodi vrijeme uz mališane jer je bio nježan prema njima od prvog dana.

Na snimci možemo vidjeti kako je Gunner jako oprezan kada se nalazi uz mačiće, provjerava jesu li svi u krevetu te polako puzi po podu kako ih ne bi slučajno ozlijedio. Čak se i starija mačka osjeća sigurno u njegovom društvu.

@gunner_stunner Goodest Gunner loves all babies #fyp #xlbully #americanbully #foryoupage ♬ original sound - marianne

"Vjerojatno se okotila tamo jer se osjećala sigurno", "On ih je posvojio, to su sada njegovi mačići", "Ovo je dokaz da američki bullyji XL nisu čudovišta", "Prekrasan pas. Ovi mačići su pravi sretnici", samo su neki od komentara ispod videa.

Pročitajte više