Dva pit bulla spasila su djecu od ugriza zmije otrovnice i doveli svoje živote u opasnost

Foto: Facebook/Frankie's Friends

PACO i Slayer dva su pit bulla koja žive s obitelji na čiju djecu paze već od rođenja. Jednog su se dana igrali u dvorištu kuće, a onda se dogodilo nešto nevjerojatno.

Otrovna zmija pojavila se niotkud i dovela živote djece u opasnost. Paco i Slayer stali su ispred njih kako bi ih zaštitili i zadobili ozlijede. Paca je ugrizla za nogu, a Slayer je dobio dva ugriza u ispod njuške.

Kada su roditelji došli vidjeti što se zbiva, prestravili su se. Znali su da moraju brzo reagirati i odmah su ih odveli u veterinarsku ambulantu.

Oba su psa dobila protuotrov, no za Slayera to, nažalost, nije bilo dovoljno. Daljnje je liječenje bilo vrlo skupo i vlasnici nisu znali što učiniti.

No, tu je uskočila organizacija Frankie's Friends, koja se financira liječenje pasa koji su doživjeli nezgode, a čiji si vlasnici to liječenje ne mogu priuštiti.

Oba su se psa oporavila, a ovaj je slučaj još jedan dokaz da pit bullovi doista jesu prijatelji djece i odraslih. Da ova dva psa nisu bila prisutna, životi djece bili bi u velikoj opasnosti.

Pročitajte više