Evo zbog čega nikada ne trebate ostavljati prazne vrećice čipsa u domu ako imate ljubimce

Foto: Facebook

ONO ŠTO su ova djevojka i njezin partner doživjeli kada su se jednoga dana vratili s posla, nešto je što će ih proganjati do kraja života. Kada je ušla u svoj dom, znala je da nešto ne štima jer je bilo previše tiho. Njezin ju je partner dočekao na vratima i rekao joj tužnu vijest. Njihov se ljubimac ugušio. Pokušavao je oblizati praznu vrećicu čipsa te je zabio glavu u nju.

Ostao je zaglavljen, a svakim udisajem vrećica se dodatno skupljala. Bili su shrvani, šokirani i osjećali su nevjerojatnu grižnju savjesti. Više nisu mogli učiniti ništa jer njihova ljubimca nije bilo, no ova je djevojka odlučila obratiti se drugim vlasnicima ljubimaca. Putem Facebooka je prepričala njihovu tragičnu priču i svima poručila da nikada ne ostavljaju prazne vrećice grickalica u svom domu te da za svaki slučaj prerežu dno vrećice jer se može dogoditi da vaš ljubimac iskopa vrećicu iz kante za smeće.

Vjerujemo da se nakon ovoga nikada potpuno ne oporaviš, no sigurni smo da će ova priča spasiti mnoge živote. Nismo ni svjesni da se ovakve stvari mogu dogoditi i dok su naši ljubimci u drugoj prostoriji, a dok smo mi zaposleni nekim drugim stvarima. Pazite na svoje ljubimce!

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više