Film Max emotivna je obiteljska drama o neraskidivoj vezi čovjeka i psa

Foto: Press

LJUBITELJI pasa uživaju u gledanju filmova u kojima glavne uloge pripadaju upravo psima.

Film Max prikovat će vas za ekrane, a savjetujemo da si pripremite i papirnate maramice jer emotivna priča o ovom psu nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

U središtu obiteljske drame je vojni pas koji se vraća s dužnosti iz Afganistana, gdje je izgubio svog vlasnika (vojnika) i sad ima novi zadatak: pomoći njegovoj obitelji da prebrodi gubitak.

Lauren Graham i Thomas Haden Church našli su se u ulogama roditelja čiji je sin (Robbie Amell) poginuo, a imaju i mlađeg sina, 14-godišnjeg Justina (Josh Wiggins). Pri dolasku psa u kuću Justin shvaća da se Max toliko vezao za njegovog brata da više nikoga ne želi slušati te da pati od PTSP-a.

U jednu ruku staromodan, no na jedan dobar i poželjan način, Max je obiteljska akcijska avantura koja će prvenstveno privući zaljubljenike u priče o najboljem čovjekovom prijatelju, o neraskidivoj vezi psa i čovjeka, u ovom slučaju braće i belgijskog ovčara.

Priča je to o tragediji i dirljivom prijateljstvu u filmu koji je vrlo vješto izbjegao onaj bespotreban srcedrapajući trenutak te donio iskrenu priču koja nas s ratišta vodi do obiteljskog ognjišta Amerike.

Pročitajte više