Flo je udomljena, no neutješna mama Frida još uvijek traži sretni dom

Foto: Privatne fotografije

SJEĆATE li se Fride i Flo, mame i kćeri, križanke labradora, koje su pronađene na istočnom dijelu Zagreba u šumi?

Malena obitelj u toj je šumici provela nekoliko dana, a onda ih je potreba za toplinom, hranom i vodom dovela do nabližeg naselja, gdje su prihvaćene na privremeno čuvanje. 
 
 
Malena Flo (kći) prije dva dana je pronašla novi dom i sada uživa u toplini i ljubavi svoje udomiteljice, koja se u nju zaljubila na prvi pogled.
 
No, mama Frida je još uvijek u skloništu. Sve ovo što je proživjela u zadnjih par dana je za nju bio veliki šok: najprije je napuštena od svog čovjeka, pa onda smještena u azil u kavez i na kraju i odvojena od onoga što je jedino bilo njeno, malene Flo. 
 
 
Frida je sada relativno dobro, ima osiguranu hranu, vodu, veterinarsku skrb i smještaj, ali samo možemo pretpostaviti kako se zaista osjeća. Ova predivna pesica, pokazala nam je u ovih par dana, otkada smo je upoznali, da je predobre naravi, super se slaže sa ostalim psima, mirna je, dobra i izuzetno pametna, a iznad svega privržena ljudima. Ima sve predispozicije za savršenog kućnog ljubimca. 
 
Za sve informacije o Fridi, čitatelji se mogu javiti na broj telefona 01/2008-354 ili mobitel 095/4434-416.
 

Frida je cijepljena, mikročipirana i ima osiguranu besplatnu sterilizaciju. Rođena je 1. ožujka 2013. godine.

 
 
Pssst! Ovim putem pozivamo sve zainteresirane azile da nam šalju slike i kratke opise pasa, koji kod njih čekaju svoje domove.
 
 

Pročitajte više