Floretta je predivan mladi pas koji traži obitelj. Samo pogledajte tu njušku

Foto: Facebook

IZ UDRUGE Noina arka preslatku Florettu opisuju kao "pravi mali cvjetić" i "vrtiguz" i ona hitno treba novi dom. Nekoć je i imala svoj dom, ali se njezini tadašnji vlasnici nisu brinuli o njoj. Floretta ima godinu dana i jako je zaigrana i čeka svoje ljude.

"Floretta, pravi mali cvjetić i vrtiguz hitno treba dom. Ajde još cvjetić, ali vrtiguz? Pa dobro, mogla si naći neku drugu riječ da me opišeš. Recimo - neodoljivo vesela, divno zaigrana, a ne vrtiguz. I što će sad ljudi misliti - da ja hodam po svijetu i vrtim svojom guzicom. Napiši radije nešto pametno o meni - da imam samo godinu dana, da sam mazica, da obožavam druge njuške, da sam u šetnji ok, ali i da sam živahna", napisali su iz udruge na Facebooku. 

FLORETTA, PRAVI MALI CVJETIĆ I VRTIGUZ HITNO TREBA DOM🥰🥰🥰 Ajde još cvetić, ali vrtiguz??? Pa dobro mogla si naći neku...

Objavljuje Noina ArkaNedjelja, 7. travnja 2024.

Još nema dom

"Ne znam baš kućni red, ali sam pametnica i brzo učim. Možeš napisati i da sam manja curka u tipu istarskog goniča i da obožavam njuškati i radoznalo istraživati svijet. Hitno trebam zauvijek dom jer ovaj koji sam imala je bio totalno bezveze jer uopće nisu brinuli o meni. Samo da znate da su me ovakvu mladu i nježnu držali cijelo vrijeme na dvorištu. Bila sam puna krpelja i nisam baš izgledala bajno. Zato sada želim ozbiljne ljudeke koji vole životinje i kojima su ljubimci članovi obitelji", stoji u objavi. 

Ako je želite udomiti, zovite broj 091/421 4696 ili 091/262 2619, a možete postati i Florettin sponzor. Sve o tromjesečnom ili stalnom sponzorstvu, kao i online pristupnicu za sponzore možete pronaći na webu stranice Noina arka. 

Pročitajte više