FOTO Ljudi iz cijeloga svijeta nasmijali su se psiću koji ne shvaća da raste

Foto: Imgur

AKO STE ikada imali štene, vrlo dobro znate koliko se ono može vezati za vas. Većina malaca pratit će svaki vaš korak i neće se htjeti odvojiti od vas. Pravi primjer za to je maleni Axl, on svog vlasnika ne pušta čak ni kada ide na WC. Axl je u dom svog vlasnika došao kada je imao samo sedam i pol tjedana.

Nije se htio odvajati od njega i već je prvog dana zahtijevao da ga pusti u WC. Teško je odoljeti ovako slatkom psiću i potpuno razumijemo vlasnika koji mu je to dopustio. Tada je nastala prva fotografija. No pratnja malenog Axl postala je tradicija - ugnijezdio bi se u bokserice svog vlasnika i mirovao tamo sve dok on ne bude gotov s nuždom. Kroz ovu čudnu i smiješnu rutinu možemo vidjeti koliko je Axl rastao.

Ono što je smješnije je činjenica da on to nikako nije mogao shvatiti i prihvatiti pa se pokušavao zavući u njegove hlače čak i kada ih je prerastao. U galeriji koja slijedi možete vidjeti preslatke fotke nastale od sedam i pol tjedana do godine starosti. Sigurni smo da imate slične priče koje su obilježile odrastanje vašeg ljubimca i nadamo se da ćete uživati u njihovoj. 

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više