FOTO Ova kujica je provela 7 godina na lancu u šupi, a sada je dobila priliku za sretan život

Foto: Suzana Svečnjak

CLOVER je kujica u tipu srednjoazijskog ovčara koja je sedam godina provela na lancu, zatvorena u šupi. Kada su je spasili, u njenim očima vidjeli su se tuga i umor, ali i tračak nade za bolje sutra. Clover je dočekala bolje, no mi joj želimo ono najbolje.

Dom i obitelj u kojem će biti voljena, dom i obitelj gdje će joj posvetiti pažnju, pomaziti je, prošetati je, igrati se s njom.

Ona se trenutno nalazi na privremenom smještaju i već nakon samo par dana, kada je osjetila i vidjela da život može biti ljepši, njene oči su zasjale, a njeno umorno tijelo je pokazalo da ona želi i može još živjeti.

Ova divna velika cura će vam pokazati što znači vjerovati ako joj dopustite, pokazat će vam što znači voljeti i biti nekome najbolji prijatelj.

Ona će vam pružiti puno, a traži samo malo - topli dom i pravu obitelj. Clover je cijepljena, čipirana i sterilizirana, a s obzirom na to da spada u skupinu velikih pasa traži i osobu koja poznaje ovu pasminu i koja će imati strpljenja i vremena za nju.

Sve dodatne informacije možete dobiti na brojeve telefona 091 318 56 90 i 097 641 47 22. Mi joj želimo sreću i da ubrzo pronađe novi dom.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom clanku vezanom uz kucne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više