FOTO Proglasili su ga najfotogeničnijim mačkom na internetu jer ne može ispasti loše na fotkama

Foto: Facebook.com/noraneko.nyankichi/

OVAJ je mačak oduševio mnoge na internetu svojom ljepotom i fotogeničnošću. Mačak Nyankichi i njegov vlasnik žive u Japanu i dijele strast prema putovanjima i otkrivanju svoje predivne zemlje. Dio njihovih putovanja su, naravno, fotografije. Koriste svaku priliku kako bi se fotografirali i ovjekovječili svoje divne pustolovine.

Nakon što je shvatio da njegov mačak jednostavno ne može ispasti loše na fotkama, njegov je vlasnik odlučio napraviti mu Facebook stranicu. Fotogenični Nyankichi ima više od sto tisuća pratitelja koji prate njegove pustolovine i koji željno iščekuju svaku iduću pustolovinu. Koliko god bile čudne ili nezgodne situacije u kojima se nalazi, kada ga njegov vlasnik fotografira, Nyankichi uvijek ispadne divno.

Nekada je to slikanje za vrijeme kupanja, nekada pokraj vulkana, nekada je naslonjen na ogradu poput čovjeka, nekada je u krošnji drveta, a nekada se belji. Bez obzira na to u kojoj i kakvoj se situaciji nalazi, on će uvijek ispasti dobro. U to se možete uvjeriti putem galerije koja slijedi. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više