Galina, Uno i Violet traže svoje ljude, pomozimo im da pronađu sreću

Screenshot: Facebook/Azil Dumovec/Prava šapa/Sklonište za životinje Sisak

AZILI diljem zemlje su puni preslatkih ljubimaca raznih vrsta i uzrasta, koji traže svoje zauvijek ljude. Ako tražite ljubimca, razmislite o udomljavanju jedne od slatkih njuškica u nastavku. Ovi slatkiši stvarno ne traže puno, pomozimo im da pronađu sreću. 

Galina

Galina je križanka ovčara koja se nalazi u azilu Dumovec u Zagrebu. Stara je dva mjeseca i jedva čeka pronaći svoje ljude. Ako je želite udomiti, javite se na e-adresu udomljavanje@dumovec.hr. 

Galina je sjajno društvo za igru! Ova križanka ovčara ima dva mjeseca. Jedva čeka dobiti svojeg čovjeka. Ako je želite udomiti, javite nam se na e-adresu: udomljavanje@dumovec.hr

Posted by Azil Dumovec on Thursday, September 21, 2023

Violet

Violet je dvogodišnja cura stara oko dvije godine, a svoje vrijeme provodi u Skloništu za životinje Sisak. Teška je 20 kilograma, veterinarski obrađena i posjeduje putovnicu. Ako je želite bolje upoznati, javite se na e-adresu skloniste.sisak@gmail.com ili u inbox skloništa na Facebooku. 

Violet 🐾 traži svoj dom 🏡 Cura stara oko 2 godine, teška 20 kilograma, visinom oko koljena. Vesela i aktivna, znatiželja i dobra :) Veterinarski je obrađena, posjeduje putovnicu i moli share 🤗

Posted by Sklonište za životinje Sisak on Wednesday, September 20, 2023

 Uno

Uno je društven i mazam mačić koji se nalazi u udruzi Prava šapa. Jako je druželjubiv i voli se igrati i s mačkama i s ljudima. Udomljava se isključivo u Zagreb i bližu okolicu. Kastracija je obavezna u dobi od 6 do 10 mjeseci, a udruga osigurava popust. Ako vam se svidio Uno, javite se u inbox Prave šape na Facebooku, ili na e-adresu prava.sapa@gmail.com. 

[TRAŽI DOM 😻] Ja sam Uno, zgodan i potpuno zdrav mačić 🥰 Već sam odavno zaboravio da sam nekoć bio bolestan i napušten...

Posted by Prava šapa on Friday, September 22, 2023

Pongo

Pongo je jedan od štićenika udruge Novogradiške njuške. Star je 2.5 godine i težak oko 17 kilograma. Dobro se slaže sa psima, mačkama i ljudima, a naučen je na povodac i vožnju automobilom. Ako ga želite udomiti, javite se u inbox udruge na Facebooku, ili na e-adresu: novogradiske.njuske@gmail.com. 

Mali Lee

Mali Lee je preslatki novi štićenik udruge Mrkvica. Pitom je, društven i zaigran, ali voli bježati iz nastambe, pa bi bilo dobro da se može slobodno kretati po novom domu i da ima društvo još jednog kunića. Za više informacija o Leeju, javite se u inbox udruge na Facebooku. 

[Mali Lee traži dom] Mali Lee je naš novi štićenik. Jako je pitom, društven, zaigran, proždrljiv i relativno uredan 😁...

Posted by Udruga Mrkvica Volonteri on Monday, September 18, 2023

Pročitajte više