Haski i njegov vlasnik putuju Amerikom na motoru, evo kako to izgleda

Screenshot: YouTube

MICHAEL je odlučio iz korijena promijeniti svoj život te u tu promjenu uključiti i svog haskija Soxa. Cilj im je proputovati svih pedeset saveznih država SAD-a vozeći se na motoru. To nije nimalo lak posao. Vožnja motorom po svijetu zahtijeva mnoga odricanja i veliku snagu, a kada u to sve ubacite i jednog haskija, stvari postaju puno teže.

No Michael i Sox pripremali su se za put godinama. Vozili su se na kraće staze na Havajima i "trenirali" za ono što tek slijedi. Na Michaelovoj listi želja oduvijek je stajalo putovanje kroz svih 50 saveznih država i kada su osjetili da su spremni, krenuli su u vožnju života. Za Soxa je sve to poseban doživljaj, a Michael ima najboljeg prijatelja s kojim može dijeliti sve predivne prizore, zalaske i izlaske sunca te sva čuda prirode s kojima se sretnu.

Kada se nađu u manje naseljenim ili nenaseljenim područjima, Sox je uvijek slobodan istraživati svijet oko sebe. Njihovo putovanje na Instagramu prati više od 130 tisuća ljudi. U nastavku pogledajte kako izgledaju njihove vožnje i život na kotačima. 

Pročitajte više