Haski se naljutio na štene koje je tek došlo u njegov dom, razlog je presmiješan

Screenshot: YouTube

NAŠI ljubimci znaju biti gori od male djece kada je u pitanju tvrdoglavost. Ponekad se ponašaju razmaženo i djetinjasto. Nekada pse jednostavno nećete moći natjerati na išta, a onda ćete ih pokušati potkupiti psećim slasticama. To najčešće uspijeva, a psi to znaju i iskoristiti.

Ponekad im se ne ide iz parka i katkad legnu nasred ulice jer su baš jako umorni, a jedino što ih može natjerati na hodanje je slastica, nekad ne žele na kupanje, nekada se ne žele maknuti s kreveta iako je vrijeme za šetnju, a nekada zahtijevaju igru baš kada njihov vlasnik radi od doma. Na tronu tvrdoglavih definitivno stoje haskiji.

Kada nešto ne mogu dobiti, ovi psi glasno prosvjeduju. Kako bi se izbjegle neželjene stvari i pretjerana tvrdoglavost, vlasnici sa svojim haskijima moraju raditi odmalena te im pokazati da su ipak oni dominantniji. Ono što je zanimljivo kod haskija je to što gotovo nikada ne laju. No ipak se glasaju i to zavijanjem i pričanjem koje je ljudima jako smiješno.

Njihovo se zavijanje može čuti i nekoliko kilometara u daljinu, a kod kuće će zavijati uglavnom kada im nešto nije po volji. Pogledajte samo Noru, ona je užasno ljutita što je štene koje je tek došlo u njihov dom zaspalo baš kada se ona želi igrati. Umjesto da svog malog sustanara pusti na miru, ona zavija i ponaša se poput djeteta. Njezin smiješni nastup pogledajte u videu koji slijedi. 

Pročitajte više