Haski se posvađao s vlasnicom iz urnebesnog razloga, svašta joj je "rekao"

Screenshot: YouTube

NAŠI ljubimci znaju biti gori od male djece kada je u pitanju tvrdoglavost. Ponekad se ponašaju razmaženo i djetinjasto. Iako obožavaju svoje vlasnike, obogaćuju njihove živote na razne načine te im pomažu, psi s vremena na vrijeme neće poslušati naredbe koje od njih dobiju. Haskiji su posebna priča jer imaju pomalo zeznutu narav na koju se vlasnici brzo naviknu.

Kako bi se izbjegle neželjene stvari i pretjerana tvrdoglavost, vlasnici sa svojim haskijima moraju raditi odmalena te im pokazati da su ipak oni dominantniji. Ono što je zanimljivo kod haskija je to što gotovo nikada ne laju.

No ipak se glasaju i to zavijanjem i "pričanjem" koje je ljudima jako smiješno. Njihovo se zavijanje može čuti i nekoliko kilometara u daljinu, a doma će zavijati uglavnom kada im nešto nije po volji. Ovaj haski jako je ljut na svoju vlasnicu jer ga tjera iz auta, a njemu se baš ostaje tamo. Iako je "svađa" bila gadna, na kraju je popustio te je poslušao. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više