Hrabri psi spasili bebu od kobre, jedan uginuo, a drugi ostao slijep

Screenshot: Unilad

DVA psa heroja na Filipinima su zaustavila kobru u pokušaju da uđe u dom njihovih vlasnika. U to su vrijeme vlasnici bili na poslu, no njihova beba i dadilja bile su kod kuće. Oni su to znali i morali su obraniti svoj dom. Otrovna zmija nekoliko se puta približila ulaznim vratima, no psi su bili uporni i nevjerojatno hrabri te su je cijelo vrijeme grizli za donji dio tijela.

Nadzorna kamera zabilježila je njihov herojski pothvat, koji ih je na kraju ipak koštao. Crni je pas uginuo, a bijeli je preživio, no ostao je slijep zbog otrova koji je završio u njegovim očima. Zmiju su na kraju ubili i pokazali su koliko vole svoje vlasnike.

Kada su oni došli kući, nisu mogli vjerovati što se dogodilo. Neizmjerno su tužni što su ostali bez jednog ljubimca, no nikada ga neće zaboraviti. Još će se dugo pričati priča o dvojici psećih junaka koji su obranili obitelj od smrtonosne zmije. Kako je to izgledalo, možete vidjeti u videu koji slijedi. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više