Internet je poludio za ovim psom, a kada vidite što radi, bit će vam jasno zašto

Screenshot: Facebook

SVI KOJI su nekada vodili psa veterinaru dobro znaju da će negdje na pola puta shvatiti da ga vodite na najgore mjesto na svijetu. Njihovi susreti s veterinarima i veterinarskim stanicama nisu nešto lijepo. Sićušne maze ili veliki divovi?

Sasvim je svejedno jer kada su u pitanju veterinari, oni dijele isto mišljenje - jednostavno ih ne mogu podnijeti. Dakle, nije bitno koliko je ljubimac velik ili mali, nije bitno o kojoj se pasmini ili godištu radi. 

Bitno je samo jedno - izbjeći taj susret. No uvijek postoje izuzeci, a pas Endo jedan je od njih. On u veterinarskoj ambulanti čini nešto što još nikada niste vidjeli - skače poput klokana.

Nitko nije siguran je li Endo sretan što dolazi kod veterinara ili što odlazi, no jedno je sigurno - ovako pseće ponašanje još niste vidjeli. Endovu snimku pogledalo je više od sto tisuća ljudi i svi su oduševljeni njegovim pokretima.

Video je objavila klinika, a na njoj vidimo ushićenog Enda, radnicu koja ne može skinuti osmijeh s lica i poprilično "hladnu" vlasnicu koja je na njegovo skakutanje očito navikla. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više