Kada je izgovorio riječ "park", njegov je pas potpuno poludio

Foto: Unsplash

I PSI, baš kao i ljudi, imaju svoju omiljenu hranu, omiljene ljude, omiljene igre i omiljena mjesta na koja uvijek rado idu. Neki psi obožavaju plaže i vodu, drugi vole sa svojim vlasnicima ići na planinarenje, neki vole dobre, stare parkove, a neki više vole biti u svom domu.

Psima odlasci u parkove donose jednaku radost kao djeci odlasci u dućane s igračkama. Ondje ih čeka toliko čupavih prijatelja i prostora za trčanje i igranje. Oni psi koji shvate kamo idu, posebna su priča.

Mnogi vlasnici žive u urbanim naseljima pa za odlaske u parkove moraju koristiti auto. Kada njihovi ljubimci shvate kamo su se uputili, nastaje potpuni kaos. Ovaj malac pokazao nam je kako to izgleda. Kada je usred vožnje shvatio kamo ga njegov vlasnik vodi, nije mogao skriti oduševljenje. Njegovo se ludilo teško može opisati riječima, a zvukove koje proizvodi jednostavno morate čuti! 

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više