Kada mu je posuda za hranu prazna postaje nestrpljiv i ima nevjerojatan trik

Screenshot

MARU je jedan zaista poseban pas koji vrlo jasno daje do znanja što želi. Ovaj slatki shiba inu na posebne načine pokazuje kada je gladan, a gladan je uvijek.

Njegova vlasnica zna jako dobro da bi Maru mogao stalno jesti, no to nije dobro za njegovo zdravlje te ga tjera u šetnje kako bi se što više kretao i potrošio kalorije koje je pojeo.

Naime Maru svako malo ode po svoju posudu za hranu i onda je donese i baci ispred svoje vlasnice kako bi joj pokazao da je treba napuniti.

Simpatičan pas se jako ljuti ako mu je zdjelica predugo prazna, ali kada je vlasnica konačno napuni, nitko nije sretniji od njega. Maru će napraviti sve da bi dobio bilo kakvu vrstu hrane.

Osim što baca svoju posudu za hranu, izvodi razne trikove, laje i zapravo je jako nestrpljiv. Nama je baš simpatičan njegov način žicanja hrane, a kako to izgleda pogledajte u videu. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više