Kako joj odoljeti? Prelijepa mješanka Hera traži dom u kojem će uživati

Foto: Facebook

PREDIVNA Hera štićenica je Udruge za dobrobit i zaštitu životinja "Najbolji prijatelj" i traži dom. Trenutno se nalazi na privremenom smještaju kod tete čuvalice, ali volonteri joj, više od svega, žele da ima svoj dom u kojem će biti član obitelji. Pogledajte što su za Heru napisali volonteri.

"Hera je prelijepa mješanka u tipu border collieja, izuzetno mazna, draga, pametna i poslušna. Sve to unatoč stanju u kojem je pronađena - napuštena u nekom šumarku i toliko prestrašena da su je volonteri jedva uspjeli uhvatiti. Vrlo brzo se opustila i sada je pas za poželjeti. 

Lijepo hoda na povodcu i uz malo strpljenja može naučiti apsolutno sve. Voli mačke na smještaju, ali zna se zaletjeti prema nepoznatim mačkama u prolazu i na taj ih način otjerati. Obožava ljude, slaže se s psima na smještaju, ali ne voli kokoši i zečeve. 

"Ima oko deset mjeseci, sterilizirana je i u stvarnosti je manja nego što izgleda na fotografijama. Kao što se vidi na jednoj od njih, možete ju podići u naručje. Nakon svega što je prošla, zaslužuje savršen dom i mi se nadamo da ćemo joj baš takav pronaći", stoji u opisu objave. 

Hera se udomljava uz provjeru uvjeta i trenutno se nalazi u Šišljaviću, u okolici Karlovca. Svi zainteresirani za udomljenje ove ljepotice neka se jave Udruzi za dobrobit i zaštitu životinja "Najbolji prijatelj".

Hera traži dom! Hera je prelijepa mješanka u tipu border collia, izuzetno mazna, draga, pametna i poslušna. 🥰 A sve to...

Objavljuje Udruga za dobrobit i zaštitu životinja "Najbolji prijatelj"Subota, 16. ožujka 2024.

Pročitajte više