Kamera snimila što mops radi kad je sam kod kuće, prizor je dirljiv

Screenshot: TikTok

Psi, kada su sami kod kuće, često izražavaju svoje osjećaje na dva načina - ili pronalaze način da se zabave, ili tužno čekaju svoje vlasnike.

Jedna vlasnica mopsa željela je znati što njezin ljubimac radi dok je nema kod kuće, pa je nabavila kameru za kućne ljubimce. Na TikToku je objavila snimku reakcije svog mopsa na njezin odlazak.

Njezin ljubimac, Oski, hodao je po kući pognute glave, izgubljen i tužan. Odlučio je koristiti jednostavan način komunikacije - gumb za razgovor. Šapicu je postavio na gumb s natpisom "Povratak" i pritisnuo ga, jasno izrazivši svoju želju da mu se vlasnica vrati. Zatim je otišao do ulaznih vrata kako bi provjerio je li gumb proradio, ali nažalost, nije.

@oski_the_pug I’m not crying- you’re crying. Ok, not true, I’m crying. Also, i wasnt gone long so Oski is ok. #nevergoingoutsad #pug ♬ New Home - Frozen Silence

Mnogi su u komentarima istaknuli da ih je video rastužio, no jedna se korisnica malo našalila: "Meni bi ovo bio dovoljan razlog da više nikada ne odem na posao."

Pročitajte više