Keanu Reeves se uživo u emisiji igrao sa štencima. Prizor otapa srca

Screenshot: YouTube/NBC

JEDAN od omiljenih holivudskih glumaca, Keanu Reeves, gostovao je u emisiji The Tonight Show kod Jimmyja Fallona s kojim je razgovarao o svojem najnovijem filmu John Wick 4, u kojem se pojavio gotovo deset godina nakon što je u prvom dijelu franšize ostvario glavnu ulogu.

Nakon razgovora o filmu uslijedio je zabavni dio emisije, kviz u sklopu kojeg je glumac odgovarao na voditeljeva pitanja o raznim životinjama, a za svaki točan odgovor u naručje je kao nagradu dobio po jednog psića. 

Glumcu je odgovaranje dobro išlo pa je u jednom trenutku sjedio u fotelji s hrpom preslatkih štenaca u krilu. "Tko je kralj štenaca? Ja sam kralj štenaca", pohvalio se Reeves na kraju kviza prekriven psićima.

Dobio bračnu ponudu od obožavateljice

Inače, Keanu Reeves na glasu je kao "najveća dobrica Hollywooda" s obzirom na to da velik dio svoje zarade donira u dobrotvorne svrhe. Glumac se često druži s beskućnicima i iznimno je ljubazan i strpljiv prilikom susreta sa svojim mnogobrojnim fanovima. 

Nedavno je nakon premijere filma John Wick 4 u Teksasu dobio bračnu ponudu. "Udat ću se za tebe", poručila mu je jedna obožavateljica iz publike. Glumac, koji do sada nikad nije bio u braku, odgovorio joj je: "Da, pazi što želiš" i svojim odgovorom nasmijao mnoge.

Pročitajte više