Kevin Bacon i Kyra Sedgwick su predstavili sve svoje domaće životinje

Screenshot: TikTok

KEVIN Bacon i Kyra Sedgwick, jedan od najdugovječnijih holivudskih parova, svoje slobodno vrijeme vole provoditi na farmi u Connecticutu gdje drže razne domaće životinje, od alpaka do svinja. U nedavnom videu, objavljenom na Baconovom TikTok profilu @kevinbacon i nazvanom "Upoznajte našu drugu obitelj", predstavili su sve svoje životinje jer su korisnici TikToka htjeli saznati njihova imena. 

Prvo upoznajemo jarca nazvanog Little Man, koji je rođen bez rogova, ali se voli češkati. Zatim slijedi prekrasna alpaka nazvana Kate. Nakon nje slijedi favorit poznatog para. Riječ je o jarcu kojeg su htjeli nazvati Travis Macon, prije nego što su se odlučili za ime Macon Bacon.

Među životinjama su i dvije svinje nazvane Johnny i June te konji Desi Jr. i Little Ricky. Tu su i jarci Hocus i Louis. Louis je poseban jer je uvjeren da je konj, a ne jarac. Posljednje su na redu dvije alpake, Electra i sramežljiva Sharona koja se ne voli maziti. 

@kevinbacon

Meet our second family 🐐

♬ original sound - Kevin Bacon

Fanove je oduševilo koliko su prizemljeni Bacon i Sedgwick iako su poznate zvijezde. "Preslatko", "Vidi se da volite život na farmi", "Živite moj san", "Baš sam sretna zbog vas", "Odlični ste", samo su neki od komentara punih podrške za glumački par.

Pročitajte više