Kujica haskija osjetila bebine pokrete u trbuhu svoje vlasnice, evo što je učinila

Screenshot: TikTok

KUJICA haskija Millie, koja je zaštitnički nastrojena prema svojoj trudnoj vlasnici i nerođenoj bebi, uljepšala je dan milijunima ljudi svojom reakcijom na pokrete bebe u trbuhu.

Na snimci koja traje oko dvije minute, a koju su njezini vlasnici objavili krajem siječnja, možemo vidjeti kako se Millie odmara, naslonjena na trbuh svoje vlasnice. Nakon što osjeti bebine kretnje, Millie odbija dopustiti svom vlasniku da dira trbuh svoje žene. Kujica svojom šapom nježno odguruje vlasnikovu ruku i glavom pokriva trbuh.

@milperthuskyofficial Her reaction is priceless!😭💖. #husky #dog #dogs #milperthusky #huskyvideos #dogvideo #siberianhusky #animal #cuteanimals #babyanddog #huskies #siberianhuskies #huskyandbaby #cutebaby #millieanddaisy ♬ Glorious Jesus - Before the Throne

Budući da je snimka objavljena nakon bebinog rođenja, na profilu @milperthuskyofficial možemo vidjeti interakcije Millie i novorođene bebe, kao i njezin odnos sa starijim sinom svoje vlasnice. U nastavku pogledajte snimku na kojoj Millie smiruje bebu koja plače.

@milperthuskyofficial She thinks shes her mum!😭💖. #husky #dog #siberianhusky #cuteanimals #cutevideo #animal #siberianhuskies #babyanddog #kidswithdogs #dogmeetsbaby #huskyandbaby #reactionvideo #love ♬ The Nazarene - Before the Throne

Ove viralne snimke zajedno je pogledalo više od 30 milijuna ljudi. "Svijet bi bio ljepše mjesto da svi volimo bezuvjetno kao i psi", "Zna da je njezina najbolja prijateljica u trbuhu", "Ovo je tako slatko", "Definicija ljubavi", samo su neki od komentara koje su ostavili oduševljeni korisnici društvenih mreža.

Pročitajte više