Kujica je izabrala svoju ljudsku obitelj i nije odustala sve dok ju nisu udomili

Foto: Instagram

KUJICA čokoladne boje tražila je dom pun ljubavi, a nakon što je pronašla obitelj koja joj se svidjela nije htjela napustiti njihov trijem sve dok oni nisu popustili i odlučili ju udomiti, prenosi The Dodo. Njezina udomiteljica je u videu objasnila kako je do udomljenja zapravo došlo. 

Kujica je neprestano dolazila u njihovo susjedstvo te se zadržavala na njihovom trijemu. Izgleda da su joj se svidjeli, kao i pas kojeg je obitelj već imala, te se nastavila vraćati. Oni bi ju prihvatili u svoj dom, utoplili, nahranili i poigrali se s njom, ali bi ju kasnije vratili na ulicu jer je malena imala vlasnike.

Nije odustajala

Kako ona nije odustajala te naposljetku odbijala napustiti njihovu kuću, par kojem je dolazila odlučio je pronaći njezine vlasnike i pitati ih za dopuštenje da ju oni preuzmu i službeno udome. Bivši vlasnici su toj molbi udovoljili te je ova čokoladna kujica pronašla svoj zauvijek dom. 

 Njezine svakodnevne dogodovštine možete pratiti na TikToku

Kujica sada živi svoj najbolji život, a ime koje su joj njezini udomitelji dali je Mama Bear (mama medvjed). Njezine dogodovštine, ali i kako se snašla u svojoj novoj obitelji možete pratiti na TikTok profilu vlasnice. 

@calipolarbearcom #fypage #ArbysDiabloDare #dogsofttiktok #doglover #fypシ ♬ sonido original - Sr. Lucifer

 

Pročitajte više