Kujica je provela cijeli život u laboratoriju, pogledajte njene prve korake slobode

Screenshot: TikTok

SKLONIŠTE za životinje One Tail at a Time, iz Chicaga u SAD-u, na svom službenom TikTok profilu podijelilo je video kujice bigla nazvane Dora, koji je u roku od dva dana pregledan više od milijun puta. 

Dora je cijeli svoj život provela u laboratoriju, gdje je korištena za testiranje lijekova, zajedno s 13 ostalih biglova koje je sklonište spasilo prije mjesec dana. Na kratkoj snimci, koja prikazuje Dorinu prvu šetnju, možemo vidjeti kako kujica nesigurno korača i vuče se po podu jer nikada nije bila na svježem zraku. 

@onetailatatime Dora was recently rescued from a laboratory. Today she went on her first walk outside, we think she did a pretty good job. 💙 #rescue #chicago #dogsoftiktok #reacuedog #doglover #adoption #adopt #beagle #puppytiktok ♬ original sound - OTAT

"Ta preslatka beba zaslužuje najbolji život", "Ovo je tako tužno", "Ljudi bi trebali više pričati o ovim stvarima. Hvala vam što ste ju spasili", "Nijedna životinja ne zaslužuje ovo, biglovi su tako slatki psi", "Istovremeno mi je drago zbog nje, ali sam i shrvana", samo su neki od komentara ispod objave. 

Pročitajte više