Kujica Medea koja nema ni godinu dana hitno traži novi dom. Pogledajte tu njušku

Foto: Facebook

KUJICA Medea nema ni godinu dana, a završila je u skloništu Noine Arke. Volonteri udruge za nju imaju samo riječi hvale jer se slaže s drugim psima i žele joj naći dom pun ljubavi. 

MLADA MEDEA, LIJEPA BAŠ POPUT GRČKE BOŽICE TREBA DOM🥰🐾🍀 Kažu da nije sve u ljepoti, da je bitnija ljepota duše, a kad...

Objavljuje Noina ArkaUtorak, 16. travnja 2024.

"Mlada Medea, lijepa baš poput grčke božice, treba dom. Kažu da nije sve u ljepoti, da je bitnija ljepota duše, a kad netko ima obje te ljepote, onda je to nešto posebno. Za mene kažu da sam lijepa u svemu i s obzirom na to da sam napuštena, ne smijem biti skromna jer trebam dom", piše u Facebook objavi.

Medea hitno treba svoju obitelj

"Jako me hvale i vole sa mnom ići u šetnje, vole me grliti i maziti, tepaju mi i igraju se sa mnom, ali uz toliko napuštenih njuškica nemaju vremena onoliko koliko ja želim i trebam. Zbog toga hitno trebam samo svoju obitelj koja će imati vremena i ljubavi za mene. Slažem se sa svima, nisam svadljivica. Sigurno ćete me odmah zavoljeti kada me upoznate... Kada se stisnem mazno uz vas i uzvratim zagrljaj", napisali su.

Medea je jako mlada - rođena je 1.6.2023. i slaže se sa svima. Iz udruge ističu da je u tipu belgijskog ovčara. 

Pročitajte više