Kujicu posebnog izgleda su zlostavljali, ali je pronašla novu sreću

Screenshot: YouTube

KUJICA posebnog izgleda je pronađena u Tijuani gdje su je maltretirali i zlostavljali lokalni alkoholičari i djeca. Ona je slijepa i nije se mogla braniti.

Kada je jedna žena vidjela njenu sliku odmah je znala da joj želi pružiti dom i nikako joj nije bilo jasno kako je netko mogao biti okrutan prema ovom divnom stvorenju.

I otišla je po nju i sada uživaju u zajedničkim sretnim trenucima i ljubavi. Kujica je sretna i vesela, voli se igrati u parku, voli se družiti s drugim psima i uopće je ne smeta to što je slijepa.

No nije samo Kila spašena, ona je svojoj novoj ljudskoj mami došla u najboljem trenutku - kada je njoj bilo najteže. Jedna drugu su spasile i izvukle iz najtežih trenutaka, što nam je još jedan dokaz da su nam psi uistinu najbolji prijatelji.

Kila je dobila i društvo, malog mačka s kojim se igra i zabavlja. Odmah su postali nerazdvojni i sve rade zajedno. Kila donosi sreću svima koje upozna i motivacija je svojoj vlasnici da živi sretno i punim plućima.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom clanku vezanom uz kucne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više