Kujicu su izbacili iz auta nakon što više nije mogla imati bebe

Foto: RSCPA

ČOVJEK je šetao ulicom kada je pokraj njega prošao kombi, a u ono što je vidio nije mogao povjerovati. Netko je kroz prozor okrutno izbacio malog crnog psa. U šoku i nevjerici, ovaj građanin je odmah došao do psa da vidi kako je.

Odjurio je s malom crnom mopsicom u prvi dućan i kontaktirao najbliži centar za spašavanje životinja. Slatka i draga kujica, koju su nazvali Peggy, odmah je odvezena veterinaru. Iako nije imala vanjskih rana, kujica je bila u užasno lošem stanju. Izuzetno mršava i bez dlake na pojedinim mjestima, te su ustanovili da je sigurno služila za rasplod. 

Na kujici se moglo vidjeti koliko je uplašena, koliko tuge ima u očima. Čovjek koji ju je imao je očito shvatio da ovo drago malo stvorenje više ne može imati bebe i da mu više ne može donijeti zaradu te ju je okrutno izbacio kao smeće.

Centar za spašavanje životinja je i dalje u potrazi za njim, a Peggy se polako oporavlja od svega što je prošla i uči kako biti voljen i zaigran pas. Nadamo se da će ubrzo pronaći dom i zaboraviti ružnu prošlost. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom èlanku vezanom uz kuæne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više