Kupila je "mini svinju" koja je izrasla u diva i odlučila ju je zadržati

Screenshot: YouTube

NISU rijetke priče u kojima svinje gube domove. Takve svinje udomljavaju se zbog obećanja da će ostati male, no one ipak narastu, a njihovi vlasnici ih se tada riješe. U toj su priči, naravno, krivi ljudi koji prodaju ove životinje uz obećanje da će ostati iste veličine koje su bile kada su ih njihovi vlasnici kupili. Ovo je jedna takva priča.

Prasac Boris bio je veličine šake kada je došao u svoj novi dom. Njegovi vlasnici mislili su da će narasti još samo malo, no on je gotovo preko noći postao ogroman. Imali su dvije opcije, riješiti se Borisa ili promijeniti svoj dom i gotovo sve životne navike. Odlučili su se za ovo drugo. Iz stana su se preselili u kuću, kupili su novi auto i zadržali Borisa.

Njegova vlasnica kaže kako je Boris njezin život i kako nikada nije ni pomišljala ostaviti ga. Naglasila je kako je nevjerojatno inteligentan i kako shvaća sve što se oko njega događa. Obožava se maziti, davati puse i igrati se s vrećama za smeće. Boris se ponaša poput svakog ljubimca, a život s njim je nevjerojatno lijep i zabavan. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više