Udomljavanje

Lola ima 8 godina i zato što je starija nitko je ne želi. Promijenimo to

Volonteri

KUJICA Lola ima 8 godina i dane provodi u Azilu Osijek pod skrbi Udruge Pobjede. Iako je njoj tamo dobro, nije gladna ni žedna, na sigurnom je i volonteri je paze i maze, ona bi ipak voljela pronaći samo svoju obitelj s kojom će ići u nove avanture.

Ovako su volonteri opisali ovu slatku kujicu, a vi podijelite njenu priču i pomozite joj da konačno bude u toplom domu i da ima svoju obitelj. 

"Loline noći posebno su duge. Nemoguće je sanjati bolje sutra, kada ni zaspati ne možeš. Ako kapke sklopiš, koliko god umorna bila, a lanac ti je prvi kadar nametnut iz davnih dana, radije ih širom držiš otvorenima.

Dala bih svoje snove, za njezin mir, svoje želje, za njezin dan. Taj poseban dan. Koliko je divna, a kolika nepravda joj je učinjena. 
Prije nekoliko godina kada smo ju upoznale, čuvala je dječje igralište, odnosno djecu koja su joj bila jedini prijatelji.

Ali roditelji nisu razumjeli tu ljubav, uzajamnu. Nerazumijevanje je završilo Azilom. Ogradama. Strahom. Lola je rođena 2010. godine, velika je, u svakom smislu.

Dovoljno velika da bi vam svaki trenutak zahvalnošću ispunila. Još uvijek se boji, na momente, ali zajedničkim snagama, sigurno biste ih prevladali. Obožava papati, a poslastice čuda čine.

Učinite čuda, vratite Loli izgubljeno vrijeme." Za Loli se možete javiti na e-mail: pobjede@gmail.com ili na Facebook stranicu Udruga Pobjede

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više