Ma koliko "mačo" bili, oni vam mogu preoteti ljubav vašeg života

Foto: pixabay.com

NADMETATI se s drugim ljudima da biste privukli pažnju vašeg partnera je jedna stvar, ali kada je vaš rival najbolje i najslađe biće ikada, nema sumnje da ćete izgubiti. Naravno, vaša voljena osoba i dalje će vas voljeti, ali ponekad ćete se osjećati kao lijevo smetalo kada svi zajedno boravite u istoj prostoriji.

Vjerovali ili ne, vaš partner može voljeti vašeg ljubimca više nego što voli vas. Bright Side je pronašao osam znakova koji upućuju upravo na ovakvu situaciju.


1. Privrženi su vašem ljubimcu 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu

Vaš partner je uvijek spreman maziti vašeg psa ili poklanjati vašoj mački stotine poljubaca, ali zato ponekad utone u san zaboravljajući vas zagrliti. Ako vam ovo zvuči poznato, dobro došli u klub "sporednih", jer je vaš četveronožni najbolji prijatelj ukrao srce vaše voljene osobe.


2. Lako sve opraštaju krznenim ljubimcima. Vama? Ne toliko lako

Svaka greška koju vaš ljubimac učini, bit će začas oproštena! Ako nešto slučajno razbiju, vaš partner će više biti zabrinut za zdravlje samih ljubimaca nego što će obraćati pažnju na stvar koja je slomljena. S druge strane, ako vi razbijete bakinu vazu ili upropastite njihovu omiljenu haljinu - najblaže rečeno, oprost neće doći tako lako.


3. Stalno ih fotografiraju

Ako je Instagram profil vašeg partnera prepun fotografija vašeg kućnog ljubimca, a vi se jedva pojavite s vremena na vrijeme, to je znak da više vole vašeg ljubimca nego što vas vole. To se, međutim, može popraviti ako više vremena provodite s partnerom i usput ga počnete ohrabrivati da se češće zajedno slikate.


4. Više su uzbuđeni zbog rođendana vašeg ljubimca

Više od vašeg ili čak vlastitog rođendana, vaš partner iščekuje trenutak da napravi tortu za rođendan vašeg ljubimca i za njega uvijek ima neko slatko iznenađenje. A uz to, naravno, ide niz selfieja i beskrajna naklonost prema vašem ljubimcu.


5. Okreću svijet naglavačke kada je vaš ljubimac bolestan

Ako vaš partner u potpunosti poludi kada je vaš ljubimac bolestan i odmah ga vodi veterinaru - brinut će se cijelo vrijeme o vašem malom prijatelju, vjerojatno više nego vi.


6. Više komplimenata poklanjaju vašem ljubimcu nego vama

Ljudi su skloni davati nadimke onima koje vole, tako da - ako vaš ljubimac ima prelijep nadimak, a vi nemate, to je pomalo neugodno. Ako vaš partner nikad ne propusti priliku udijeliti pretjerani kompliment vašem ljubimcu, a vi takve ne dobivate, definitivno vas je konkurencija porazila.


7. Teško im je oprostiti se od vašeg ljubimca

Razdvajanje od vašeg ljubimca uvijek je srcedrapajuće, ali ako je vašem partneru teže reći "zbogom" vašem ljubimcu nego vama, to je jasan znak da više voli vašu životinju. Osim toga, ako životinja podjednako drami kada vaš partner odlazi, jednostavno prihvatite da ste mu sekundarni po važnosti.


8. A kada se ponovo sretnu, scena je gotovo filmska

Ako vas svaki ponovni susret vašeg partnera i vašeg ljubimca podsjeti na scene iz najromantičnijih filmova, a vama preostane samo stajati u mjestu i čekati da završe s izljevima nježnosti, službeno ste višak. Opet, i vaš ljubimac i vaš partner vas vole. Samo više vole jedno drugo!

 

Pročitajte više