Mačak Fluffy mrzi putovanja. Zato je dobio lijek za smirenje, a ovo je rezultat

Putovanje s ljubimcima može biti prilično zahtjevan pothvat i nerijetko će zahtijevati da svojeg ljubimca smirite na neki način kako zbog mogućeg stresa ne bi ozlijedio sebe ili vas. Ponekad se za vrlo duga putovanja psima i mačkama propisuju lijekovi za smirenje kako bi putovanje prošlo što bezbolnije za sve uključene. Naravno, sve to trebalo bi se raditi uz konzultiranje s veterinarom.

Naišli smo na TikTok video korisnice Sophie Palia koja je snimila kako to izgleda kada njen mačak Fluffy dobije gabapentin. Inače, to je lijek koji je siguran za mačke, a veterinari ga često propisuju protiv tjeskobe i boli.

Sophia Palia primijetila je da njezin Fluffy postaje tjeskoban čak i kada se vozi u automobilu na kratkim relacijama. Budući da planira odlaziti i na dulja putovanja s Fluffyjem, razgovarala je s veterinarom koji joj je zatim preporučio gabapentin kako bi joj ih olakšao.

U videu je Palia pokazala kako je Fluffy reagirao kad je lijek počeo djelovati. Mački se počelo spavati, a oči su mu postale teške. Zatim je, nakon dva sata, Fluffy sjedio u nosiljci za mačke potpuno omamljen.

@zagfluffnstuff prepping our cat Fluffy for traveling #gabapentin #roadtrip #feelinggood #meow #funny #fyp ♬ Funny Song - Funny Song Studio & Sounds Reel

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.