Mačak izgleda kao da osuđuje svog vlasnika, Reddit oduševljen: Čestitam, imate mačku

Foto: Reddit

SVI vlasnici mačaka su to osjetili u nekom trenutku. Radite neki posao po kući ili kuhate večeru, kada odjednom dobijete osjećaj da vas netko promatra. Okrenete se i vidite da vas vaša mačka bijesno gleda, a u njezinim očima vidite i da vas osuđuje.

Jedan korisnik Reddita doživio je nedavno upravo to.

"Potreban savjet: kako spriječiti mog mačka da me gleda kao da osuđuje svaki moj pokret?" upitao je na subredditu r/Cats korisnik u/johnny_d_92, a na svoje pitanje dobio je brojne odgovore drugih korisnika.

"Radi bolje sve što radiš", "Ili mu ne dopuštate da vam legne u krilo ili sjedite gdje on želi spavati. Ili ste njegov krevet ili blokirate njegov krevet. To su vjerojatni problemi", "Na ovoj slici je mačka koja želi pažnju", "Čestitam, imate mačku! Ovo je njihova primarna funkcija", pisali su mu korisnici.

Korisnik u/johnny_d_92, čije je pravo ime John DelSignore, živi sjeverno od Pittsburgha u SAD-u, a za Newsweek je rekao da ima tri mačke. Comet, mačak o kojem se govori u njegovoj objavi, ima 9 godina.

"Ovo je bilo pomalo ludo. Samo sam mislio da je to smiješna slika i u šali sam tražio 'savjet' kako da natjeram svog mačka da me prestane osuđivati. Postoji toliko postova na r/Cats koji pitaju 'zašto moja mačka radi X kada' je X vrlo normalno mačje ponašanje. Pa sam mislio da je moj post duhovit i jednostavno je eksplodirao", rekao je DelSignore, čija objava je dobila više od 12 tisuća glasova.

Pročitajte više