Mačak sudjelovao u vjenčanju vlasnika, snimka njegovog ulaska na ceremoniju je hit

Screenshot: TikTok

JESSICA Lynne na TikToku je podijelila kratak videozapis sa svog vjenčanja, a u objavljenom videu glavna zvijezda bio je njezin mačak Oliver. Ona i njezin sadašnji suprug odlučili su da mačak ima posebnu ulogu u njihovom vjenčanju, a njegov ulazak na ceremoniju dok je "nosio" prstenje oduševio je korisnike popularne platforme. 

Oliver je na ceremoniju došao, odnosno dovezao se u stilu. Mačka su stavili u bijeli dječji automobil, a umjesto znaka modela, na automobilu se nalazio prsten. No, to nije bilo sve. Slatki Oliver je na sebi imao i crnu leptir-mašnu te ukrao svu pozornost i postao zvijezda večeri. 

@jessicalynne1212 Highly recommend having your cat be your ring bearer 🤍😎 #wedding #catringbearer #planterraconservatory #oliverfold #scottishfold #weddingtiktok #weddingday #weddingdress #cat #greenhouse @Midwest Wedding Videographer ♬ original sound - jessicalynne1212

Videozapis je u nekoliko dana pogledan 3.4 milijuna puta, a mnoge je prizor nasmijao. Ipak, neki su napisali da se nadaju da je Oliver dobio puno poslastica nakon što je obavio svoj zadatak. 

"Oliver je došao i postao zvijezda, više nikoga nije bilo briga za mladence", "Da sam gost na vjenčanju i vidim ovako nešto, to bi bilo ono o čemu bih svima pričala", "Mladenci izgledaju super, ali mačak je prava zvijezda tog dana", "Kako je samo opušten, moj mačak bi odmah iskočio iz automobila", neki su od komentara korisnika TikToka.

Pročitajte više