Machiko je dobroćudni psić naučen na život u stanu. Možete li ga udomiti?

MACHIKO JE prekrasni mališan star svega šest mjeseci kojeg smo zapazili na Instagramu udruge Indigo koja se bavi spašavanjem, brigom i udomljavanjem.

Za Machika se pretpostavlja da će biti srednjeg rasta pa je idealan ljubimac za one ljude koji nemaju mnogo prostora kako bi nabavili velikog psa. Njegova mama je u tipu akite, a tata je nepoznat. Machika opisuju kao dobroćudnog psića naučenog na red u stanu – dakle, i ako nemate dvorište, Machiko će se uklopiti u vaš životni stil.

Nuždu uvijek obavlja vani pa će vas svaki dan nekoliko puta izvući iz stana i tako vam priuštiti ugodnu šetnju na svježem zraku. Naučen je na šetnju s povodcem pa nećete imati problema s njegovim obuzdavanjem. Također, naučen je na druge psiće pa bi njegovi udomitelji mogli biti i ljudi koji već imaju ljubimca.

Ako vam se svidjelo ono što ste pročitali i mislite da biste bili prava osoba za Machika, javite se Indigu kako biste ga upoznali. Ako pak niste spremni na udomljenje, uvijek možete biti njegova čuvalica i tako mu uljepšati barem jedan dio života.

Pročitajte više